Fašiangový ples výnimočných v Sabinove

pridal: Silvia Hrabčáková | dátum: 8. februára 2024 | kategória: Denné stacionáre so zameraním na zdravotne znevýhodnených

Charitný dom svätého Rafaela v Sabinove pripravil koncom januára nezabudnuteľný fašiangový ples výnimočných. Prvý ročník tanečnej zábavy sa stal príležitosťou pre mladých dospelých so zdravotným znevýhodnením a ich rodinných príslušníkov vychutnať si spoločenský večer plný radosti a zábavy. Charitný dom pripravil podujatie pre 50 hostí v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom v Sabinove. Do rytmu hrala hudobný skupina TUBLUS, ktorá sa so svojím talentom podelila nezištne a s láskou.

Ples bol plný radosti, smiechu a nezabudnuteľných momentov. Všetkých 50 hostí si užilo výnimočný večer, ktorý bol pre nich s láskou pripravený. Okrem atmosféry plnej radosti a spoločenskosti sme pre nich zabezpečili výbornú večeru, prípitok, kávu a občerstvenie. Nechýbala ani tradičná tombola s krásnymi vecnými cenami.

Nezištná radosť, ktorá celý večer vyžarovala z očí každého nášho klienta, nás posúva vpred. Vďaka tomu cítime, že naša práca má zmysel. Veríme, že v tejto krásnej tradícii budeme pokračovať a už teraz sa tešíme na 2. ročník fašiangového plesu,”  s radosťou uzatvára vedúca Charitného domu sv. Rafaela Juliana Ďuricová.

Mladí dospelí so zdravotným znevýhodnením sú plný života a energie, ktorú dokážu priniesť do svojho okolia. Napriek výzvam dokazujú chuť zabávať sa so svojimi rovesníkmi. Ich odvaha a pozitívny prístup k životu sú nákazlivé a inšpirujú všetkých okolo. Títo mladí ľudia nás učia ceniť si každý okamih a hľadať radosť v jednoduchých veciach.

Fasiangovy-ples-2024-5Fasiangovy-ples-2024-3Fasiangovy-ples-2024-10

Fasiangovy-ples-2024-4Fasiangovy-ples-2024-6Fasiangovy-ples-2024-2