Chlapci z Charitného domu vo Vranove nad Topľou boli na Dni remesiel
mar

Chlapci z Charitného domu vo Vranove nad Topľou boli na Dni remesiel

Dňa 23. februára 2018 sa na Strednej odbornej škole drevárskej vo Vranove nad Topľou konal tradičný už šiesty ročník Dňa remesiel. Každoročne sa na tomto podujatí zúčastňuje veľa remeselníkov z rôznych oblastí remeselnej výroby. Či už je to výroba krojovaných bábik, výroba krojov, maľovanie na plátno, kováčstvo, výroba člnov, drevorezbárstvo, včelárstvo a mnohé ďalšie. Na tomto podujatí sa predstavili s niektorými exponátmi aj pracovníci Krajského múzea v Prešove, Kaštieľ a archeopark Hanušovce nad Topľou.

Dňa remesiel sa zúčastnili aj naši chlapci z Charitného domu pre mládež vo Vranove Nad Topľou. Svoje výrobky hrdo prezentovali medzi ďalšími vystavujúcimi remeselníkmi. Načerpali veľa inšpirácie pre svoje tvorivé dielne. Vzácny čas na Dni remesiel obohatil nielen svojou prítomnosťou, ale aj svojimi pesničkami Pavol Hammel.

o autorovi

Adriana Čurajová