Pomôžte nám pomáhať

KOMU SA VENUJEME?

Každodenne sa venujeme ľuďom v núdzi, ľuďom žijúcim na ulici, seniorom, ale aj slobodným mamičkám s deťmi, mladým ale aj celým rodinám. Okrem sociálnych služieb pomáhame aj zdravotnou starostlivosťou v domácnostiach, hospici a Dome ošetrovateľskej starostlivosti. Svoje skúsenosti odovzdávame aj prostredníctvom vzdelávania kurzov opatrovania a rôznymi školeniami našich zamestnancov.

Arcidiecézna charita Košice uvíta každú vašu pomoc - finančnú, materiálnu, dobrovoľnícku prácu, ako aj iné formy Vašej podpory.

Verejné zbierky

Ak chcete prispieť v priebehu roka, môžete tak spraviť zapojením sa do verejnej zbierky.

Iné formy podpory

V prípade, že máte záujem podporiť nás iným spôsobom, prosím kontaktujte nás a my si veľmi radi s vami dohodneme stretnutie.

Finančný dar

Pokiaľ máte záujem finančne nás podporiť poukázaním peňazí na náš účet, môžete tak spraviť jednorázovo alebo zadať aj drobnú platbu ako trvalý príkaz.

Bank. spoj.: Prima banka
č. ú.: 9330 433 002/5600